دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ | Mon 25 Nov 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
سرخط اخبار دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۰۹:۵۲:۰۸

توسط کارشناسان شرکت ملی حفاری ایران انجام شد؛
طراحی و تولید رقیق‌کننده سیال حفاری با فرمولاسیون جدید

باشگاه خبری فراساحل: کارشناسان شرکت ملی حفاری برای نخستین‌بار در کشور موفق به طراحی و تولید رقیق کننده سیال حفاری با فرمولاسیون جدید و کارآیی بالا شدند. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، محمد رضا ساکبی رئیس اداره مهندسی اجرایی مدیریت سیالات شرکت در این باره گفت: تولید این ماده در حالی محقق شد که نیاز استفاده از آن در سیال حفاری کاملا مشهود بود. وی افزود: طراحی و تولید این ماده با بهره‌گیری از تجربیات و مطالعات میدانی توسط تعدادی از همکاران این واحد و در تعامل با یک شرکت دانش بنیان داخلی صورت پذیرفت. ساکبی اظهار کرد: کاربست این ماده در سیال حفاری موجب کاهش دورریز سیال حفاری می‌شود و افزون بر آن مزیت‌هایی از جمله کاهش هزینه‌های سیال، جلوگیری از ایجاد وقفه ناشی از توقف عملیات حفاری به دلیل خرابی سیال و پیشگیری از آلودگی محیط زیست را بدنبال دارد.

وی با بیان این‌که دستیابی به سیالات حفاری جدید و کارآمد در دستور کار این مدیریت است، گفت: استفاده از این ماده در چرخه عملیات حفاری نتایج چشمگیری در بر داشته و این در شرایطی است که رقیق‌کننده‌های موجود در عمل پاسخگوی نیاز این صنعت نبوده است. رئیس اداره مهندسی اجرایی مدیریت سیالات شرکت ملی حفاری افزود: همسو با این موفقیت در عرصه نوآوری و ابداعات که مراحل ثبت آن به نام شرکت در دست اقدام است، طراحی و ساخت دو ماده دیگر تحت عنوان پایدارکننده‌های شیل و سیالات افزایش دهنده نرخ نفوذ مته در مراحل پایان کار است و تاکنون به نتایج مطلوبی دست یافته‌ایم. وی در زمینه اهمیت کاربرد سیال حفاری در عملیات حفر چاه‌های نفت و گاز توضیح داد: سیال حفاری اهمیت بسزایی در فرآیند عملیات حفاری دارد و مانند گردش خون در بدن انسان است و بدون آن تداوم عملیات حفاری امکان پذیر نیست. به گزارش ایران دریلینگ، بین 10 تا 15 درصد از مجموع هزینه‌های حفاری به صورت مستقیم و بیش از این میزان به صورت غیر مستقیم به بخش سیالات حفاری اختصاص دارد.



  کد خبر : 4286
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :